ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ -ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ 2020

Πραγματοποιήθηκε και φέτος η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Παλαιοξαριτών, παρουσία αρκετών συγχωριανών μας και φίλων του συλλόγου και του χωριού μας. Η εκδήλωση έγινε την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στο μουσικό μεζεδοπωλείο  «Έτσι….απλά» στην Αργυρούπολη . Για ακόμη μία φορά ήταν η καλύτερη αιτία να ανταμώσουμε, αποδεικνύοντας πως οι συγχωριανοί μας αγαπούν και ενδιαφέρονται για το χωριό  και τους δεσμούς που το συνδέουν με αυτό.

Στο ξεκίνημα της Γενικής Συνέλευσης, ο πρόεδρος του  Διοικητικού Συμβουλίου κ. Σπύρος Πολυζώης καλωσόρισε τους συγχωριανούς. Μετά τις καθιερωμένες ευχές για την νέα χρονιά, αναφέρθηκε στην δράση και στα πεπραγμένα της Ένωσης για την χρονιά που πέρασε. Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιες από τις δράσεις του συλλόγου όπως:  την αποκριάτικη εκδήλωση, το καλοκαιρινό αντάμωμα, την έκδοση της εφημερίδας κάθε τρίμηνο, την έκδοση του ημερολογίου, την προμήθεια και εγκατάσταση ομαδικών ψυχαγωγικών παιχνιδιών στον χώρο του σχολείου,κ.λ.π.

Ακολούθησε εκτενής οικονομική ενημέρωση από τον ταμία κ. Ηλία Ν. Πολυζώη και αμέσως μετά η Γενική Συνέλευση ψήφισε ομόφωνα και ενέκρινε τα πεπραγμένα του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στη συνέχεια έγινε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ενώ κατά την διάρκεια της εκδήλωσης διανεμήθηκε το ημερολόγιο της ένωσης μας για το 2020, με παλιές φωτογραφίες από στιγμές του χωριού μας. Μετά το γεύμα ακολούθησε γλέντι μέχρι αργά το απόγευμα με πολύ κέφι και χορό,  ίσως εντονότερο από άλλες χρονιές λόγω και της ιδιαίτερα μεγάλης συμμετοχής αρκετών νέων  οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο  εαυτό τους ξεσηκώνοντας τους παρευρισκόμενους με τις χορευτικές τους ικανότητες και όλοι μαζί να γίνουν μία μεγάλη παρέα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του και στηρίζουν την προσπάθεια να κρατήσουμε ζωντανό το πανέμορφο χωριό μας.

Σας ευχόμαστε να έχουμε μία Καλή Χρονιά με Υγεία, Χαρά και Δημιουργία.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ