ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Παλαιοξαριτών. Και φέτος η προσέλευση ήταν εντυπωσιακή ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, αφού πάνω από 150 συγχωριανοί και φίλοι του χωριού μας παρευρέθηκαν στην αίθουσα του μουσικού μεζεδοπωλείου «Έτσι απλά» στην Αργυρούπολη, δείχνοντας έτσι την αγάπη και την στήριξή τους στις εκδηλώσεις της Ένωσής μας και σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που όλα αυτά τα χρόνια προσφέρουν ανιδιοτελώς το καλύτερο δυνατό για το χωριό της καρδιάς μας, το Παλαιοξάρι.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Προέδρου της Ένωσής μας Σπύρου Πολυζώη, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και τους ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά. Παρουσίασε τον Διοικητικό Απολογισμό, τις εκδηλώσεις και τις δραστηριότητες της Ένωσής μας για την χρονιά που πέρασε και ο ταμίας Ηλίας Ν. Πολυζώης ανέλυσε τον Οικονομικό Απολογισμό, οι οποίο εγκρίθηκαν ομόφωνα.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο Δήμαρχος Δωρίδας Γεώργιος Καπεντζώνης και ο Πρόεδρος του χωριού μας Φώτης Κατσούδας. Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, μοιράστηκαν κομμάτια σε όλους τους παρευρισκόμενους, ενώ το φλουρί της πίτας έπεσε  στην Κωνσταντίνα Δημοπούλου (κόρη του συγχωριανού μας Γιάννη Δημόπουλου) η οποία παρέλαβε το αναμνηστικό δώρο.

Η καλή διάθεση και η μουσική βοήθησαν να στηθεί ένα όμορφο γλέντι που κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μοιράστηκαν για ακόμη μια χρονιά το ημερολόγιο της Ένωσής μας.

Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ