ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ 2017

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Την Κυριακή 29/1/2017 για μια ακόμα χρονιά, πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Παλαιοξαριτών, παρουσία  120 συγχωριανών μας.

Για όλους εμάς,  η ετήσια συνέλευση – εκδήλωση δεν είναι μια βαρετή διαδικασία που προβλέπεται από το καταστατικό και συμμετέχουμε από καθήκον, είναι μια Παλιοξαρίτικη σύναξη που δίνει την δυνατότητα επαφής και επικοινωνίας όσο το δυνατόν περισσοτέρων από τα μέλη μας ,καθώς και την ευκαιρία μετά το πέρας των διαδικασιών  να περάσουμε όμορφα μετατρέποντάς την σε μια ψυχαγωγική εκδήλωση.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σπύρος Πολυζώης εκ μέρους του Δ.Σ καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους , ευχήθηκε το 2017 να είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία ,αγάπη και ευημερίας για όλους και να σηματοδοτήσει μια νέα πορεία δημιουργίας και ανάπτυξης για την χώρα μας.

Στον διοικητικό απολογισμό  ο Πρόεδρος αναφέρθηκε  αναλυτικά στα πεπραγμένα της προηγούμενης χρονιάς όπως:

  • Έκδοση εφημερίδας και ημερολογίου,
  • Διοργάνωση και πραγματοποίηση εκδρομής του Συλλόγου στην Λακωνία ( Σπάρτη –Μυστράς- Μονεμβασιά)
  • Ετήσια εκδήλωση (καλοκαιρινό αντάμωμα στο χωριό) καθώς και την διοργάνωσή για πρώτη φορά σε εθελοντική βάση ,από τα μέλη της ένωσης μας.
  • Δημιουργία ιστοσελίδας στο διαδίκτυο ώστε να μπορούν όλοι οι συγχωριανοί να έχουν επαφή με τον τόπο τους με την βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας.
  • Συναντήσεις με τον Δήμαρχο Κο Καπετζώνη για προβλήματα που χρονίζουν και αναζητούν λύσεις.
  • Συνεργασία με τον πρόεδρο της Τοπικής κοινότητας Φώτη Κατσούδα καθώς και με την εκκλησιαστική επιτροπή όπου χρειάστηκε.

Στην συνέχεια ο ταμίας της ένωσης έκανε τον οικονομικό απολογισμό, του απερχόμενου έτους που ψηφίστηκε μαζί με τον διοικητικό απολογισμό, ομόφωνα.

Ακολούθησαν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. καθώς και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Ο τυχερός που βρήκε το νόμισμα και παρέλαβε το αναμνηστικό δώρο του Συλλόγου ήταν ο μικρός Θανάσης  Ανδρεόπουλος, γιός του Ανδρέα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ